Referenser

"Jag hade förmånen att få möjlighet att byta höft i 90-årsåldern. Under rehabiliteringen var lyftbågen ett ovärderligt hjälpmedel. Inte bara för att kunna ta mig ur sängen på morgonen – utan inte minst för att kunna vända mig på natten. Lyftbågen har helt klart hjälpt mig till att komma tillbaka till normalt pensionärsliv igen”

Simon


"Lyftbågen är ett fantastiskt bra hjälpmedel! Jag arbetar som assistent och önskar att fler av mina kunder får tillgång till den."

Mikael


"Lyftbågen har blivit ett lika viktigt och självklart hjälpmedel på natten som rullstolen är på dagen.  Jag är numer helt beroende av personlig assistans 24 timmar om dygnet.Jag och mina nattassistenter har oerhört stor hjälp av lyftbågen som gör det möjligt för mig att fortfarande göra en hel del av förflyttningarna i sängen själv. På så sätt sparas assistenternas ryggar samt att jag kan behålla en viktig bit av självkontroll."

Waldemar


"Både och jag och min fru använder Lyftbågen och då framförallt på natten när vi behöver gå på toaletten. För oss som är äldre och orörliga är Lytbågen en fantastisk  hjälp genom att med armarna lyfta sig och vända sig i sängen. Lyftbågen ger oss också hjälp att själva komma i bra läge att flytta oss till sängkanten utan hjälp."

Peter och Marie